Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Youtube videók

Far Cry 5 PS4

Ár:
17.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hope megye, Montana – létrehozzuk saját karakterünket, majd újonc helyettesként elindulunk, hogy leszámoljunk az Eden’s Gate kultusszal. Támogatásunkra siet Jerome Jeffries, egy afroamerikai pap, ki elvesztette nyáját, Mary May, egy pultos lány gyúlékony koktélokkal, és Nick Rye, egy pilóta, ki jövőt kíván teremteni gyermekének. Ezen kívül állatokat (kutyák, medvék, pókok) is szelídíthetünk meg, kik szintén segítségünkre lesznek utunk során.

Helyettesként tehát meg kell találnunk a módját, hogy megtörjük a fent említett kultuszt, mely lángra lobbantotta a megyét. Alaposan megalkotott terveknek kell keresztbe tennünk, ha fel akarjuk szabadítani a lakosságot. E populációval együttesen alkotjuk majd az ellenállást, a hosszú küzdelem pedig egyedülálló helyszíneken és változatos játékélmények egész során vezet majd végig bennünket.

A kultikus tagok nyomon követése és a túléléshez szükséges erőforrások összegyűjtése a mezőgazdasági területeken, hegyeken, erdőkön, folyókon keresztül nem lesz egyszerű feladat, de könnyít a helyzeten, hogy rendelkezésünkre állnak majd ikonikus izomautók, tehergépkocsik, ATV-k, csónakok, mi több, repülővel is közlekedhetünk. E járművek egyrészt a gyorsabb haladást, másrészt pedig az állatok elleni védelmet is szolgáltatják a történet során, mi több, versenyeken is részt vehetünk velük.