Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Zajszűrős fejhallgató Playstation 4-hez elérhető áron!

A konzolokkal való játék remek módja a szabadidő eltöltésének, hiszen egy kicsit kiléphetünk a hétköznapi világból és átélhetjük azt, amit csak a legmodernebb játékok biztosítanak. 

Remek izgalmak várják Önt is, ha egy olyan nagyszerű és nagymúltú platformon játszik, mint például a Playstation 4. A Playstation azért is volt olyan népszerű az évek alatt, mert rendkívül megbízható konzol, ráadásul sok kiegészítőt is gyártottak hozzá az elmúlt években, melyek tovább emelik a játékos élményt.

A zajszűrős fejhallgató is ilyen, melyet feltéve sokkal valósághűbb játékélményben lehet részünk, hiszen ezek a fülesek kiszűrik a külvilág zajait, tulajdonképpen izolálnak minket a külvilágtól, ezáltal teljes mértékben kiélvezhetjük kedvenc játékainkat úgy, hogy a körülöttünk lévőket sem zavarjuk. A Playstation 4-hez gyártott zajszűrős fejhallgató minőségi sztereó hangzást biztosít a játékos számára, ezáltal garantálva, hogy elképesztően izgalmasak lesznek a nagy csaták és a félelmetes sötét sikátorok is! Bármilyen játékkal is játssz, a zajszűrős fejhallgató a tökéletes kiegészítő, hogy kihozhasd a maximumot a Playstation 4 által nyújtott élményből.

A zajszűrős füles annak érdekében jött létre, hogy a felhasználó számára a játék úgy szóljon, ahogyan azt megálmodták. Lenyűgöző virtuális surround hangzást élvezhetünk, amikor feltesszük a fülest, az eszköz pedig fel van szerelve egy rejtett zajszűrő mikrofonnal. Sok különböző audio mód közül választhatunk, amelyek segítségével finomhangolhatjuk is a fülest kedvenc játékainkhoz a headset companion app segítségével. Ismerje meg Ön is minőségi zajszűrős fejhallgatóinkat webáruházunkban!

Tartalomhoz tartozó címkék: zajszűrős fejhallgató fejhallgató